X

ПП «Спецбудпроект-1» – компанія, що понад 15 років, пліч-о-пліч з клієнтами підприємства , спрямовує свій шлях від самої ідеї зведення об’єкта  нерухомості до отримання права власності на завершену будівництвом будівлю.  Звертаючись до нас Ви отримуєте повний цикл послуг, який істотно заощаджує Ваші кошти у розрахунку загальної вартості будівельних робіт . 

Діяльність компанії «Спецбудпроект-1» спрямована на широкий спектр послуг і спеціалізується на проектній та будівельній діяльності :

 

              Наші раціональні рішення – Ваші заощадження 

Ощадливе витрачання часу
Забезпечуємо  відповідну комунікацію замовника та інстанції. Спрямовуємо свою діяльність на обачливе витрачання Вашого часу, позбавляючи необхідності відслідковувати зміни до законодавства та внесення змін і правок .

Економія бюджету
Маємо багаторічний досвід та обізнані, що саме передбачити  проектуючи об’єкт , щоб заощадити кошти при його будівництві до 30 % . Саме ця економія є наслідком повного розуміння вартості будівельних процесів ( зведення об’єкту ) на етапі проектування. Вважаємо неприпустимою економію вартості зведення будівлі за рахунок якості та кількості матеріалів . Ретельно вивчаємо пропозиції ринку, зваживши всі «за» і «проти» , з метою побудови найбільш ефективної конструктивної схеми. 

         Здійснення проектування та будівництва об’єкту – шлях, який разом з нашим підприємством Ви подолаєте із значною економією часу та коштів, не витрачаючи свого ресурсу на замовлення  окремих послуг поодинці . Низка взаємопов’язаних та узгоджених між собою дій щодо отримання дозвільних документів, необхідних протягом усього періоду проектування будівництва та до введення об’єкту в експлуатацію, забезпечується нашім підприємством у повному обсязі

 

       7 вагомих співпрацювати з ПП «Спецбудпроект-1»

 У сонмі наших об’єктів виробничі будівлі, склади, газові заправки, об’єкти для зберігання вибухових матеріалів, багатофункціональні комплекси ( у тому числі з кінотеатрами ) ,багатоквартирні житлові будинки, котеджі, кафе, ресторани, спортивні бази та бази відпочинку, сквери, перукарні, стоматологічні кабінети, лабораторії , будівлі харчового виробництва, прокладання інженерних мереж і розміщення інженерних комунікаційних споруд з правильним їх плануванням, збільшення потужності водопроводу, каналізації, електрики та підключення газопостачання. 

Доказом справжньої компетентності нашого підприємства є кінцевий результат та відгуки наших замовників .

Співпрацюючи з ПП «Спецбудпроект – 1» Ви досягнете мети з заощадженням  коштів та часу ! 

 

СЕРТИФИКАТЫ И РАЗРЕШЕНИЯ
ОТЗЫВЫ И БЛАГОДАРНОСТИ

12

^
X
Связаться с нами

    [:ua]

    [:ru]

    [:]